Kontakt


Email: tennisnjeri@gmail.com

Tel : +37744-182-219 dhe +38649-412-541

Oborri i Shkollës fillore "Ismail Qemaili" në Bregun e Diellit

Prishtinë, Kosovo

Kontakti