Aktivitetet

Prishtina Veterans Open 2016

TURNEU SHTYHET NË DATËN E PACAKTUAR Në weekendin e 11 dhe 12 qershorit 2016 në terrenet e Tennis Prishtina në Breg të Diellit do të mbahet turneu Prishtina Seniors Open 2016, i cili mbahet cdo vit nga 1997.

TURNEU SHTYHET NË DATËN E PACAKTUAR

Në weekendin e 11 dhe 12 qershorit 2016 në terrenet e Tennis Prishtina në Breg të Diellit do të mbahet turneu Prishtina Seniors Open 2016, i cili mbahet cdo vit nga 1997.

Turneu do të mbahet në sistemin Round Robin, të ndarë në disa grupe duke filluar nga moshat 35+ e deri në 65+.

Prishtina Veterans Open do të filloj të Shtunën me 11 qershor në orën 1000 dhe do të përfundoj të Dielen pasdite.

Pjesmarrja në turne është 10 EU për person.

Comments