Aktivitetet

07 July

Prishtina Open 2017

Prej datës 07-15 Korrik 2017, në terrenet e KT Prishtina do të mbahet edicioni i 25-të me rradhë i turneut më të madh në Kosovë, Prishtina Open. Prishtina Open si zakonisht mbahet në shumë kategori

07 July

Prishtina Open 2016

Prej datës 07-18 Korrik 2016, në terrenet e KT Prishtina do te mbahet edicioni i 24-të me rradhë i turneut më të madh në Kosovë, Prishtina Open. Turneu i parë i Prishtina Open është mbajtur me 2 Korrik të vitit 1992 dhe

11 June

Prishtina Veterans Open 2016

TURNEU SHTYHET NË DATËN E PACAKTUAR Në weekendin e 11 dhe 12 qershorit 2016 në terrenet e Tennis Prishtina në Breg të Diellit do të mbahet turneu Prishtina Seniors Open 2016, i cili mbahet cdo vit nga 1997.